chat icon
Antoine Bouvy

Antoine Bouvy

23 Dec 2022
Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter

Hoe kunt u profiteren van 50€ korting op uw beheerskosten?

Momenteel biedt easyvest u 50€ korting op uw beheerskosten voor elke beleggingsrekening die u opent*. Volg onderstaande stappen om van dit aanbod te profiteren:

1. Start een simulatie.
Door enkele parameters in te voeren (zoals het bedrag dat u wenst te beleggen, uw beleggingshorizon, het risico dat u bereid bent te nemen), berekent ons algoritme het rendement dat u aan het einde van uw beleggingshorizon kunt verwachten.

2. Open een beleggingsrekening.
overtuigd door de simulatie? Beantwoord een paar vragen en boek een afspraak met een van onze adviseurs om uw rekening te openen.

3. Investeer en krijg 50€ korting op uw beheerskosten.
Zodra u het bedrag heeft geïnvesteerd, ontvangt u maandelijks een overzicht van uw rekening.
De beheerskosten worden afgetrokken tot de 50€ is bereikt.

*Aanbod enkel geldig op nieuwe beleggingsrekeningen geopend tussen 15/12/2022 t.em. 31/01/2023. Niet geldig op onze pensioenproducten VAPZ, IPT, RIZIV , POZ

 

 

Laatst bijgewerkt op 23/12/2022

Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter
Zie alle FAQ’s
Easyvest is een merk van EASYVEST NV, erkend en gereglementeerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten als vennootschap voor portefeuillebeheer en als verzekeringsmakelaar, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Gachardstraat 59 en ondernemingsnummer 0631.809.696. Copyright 2023 EASYVEST NV. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Historische prestaties, verwachte rendementen of statistische voorspellingen weerspiegelen mogelijks niet de werkelijke toekomstige prestaties. Alle financiële beleggingen houden risico's in en kunnen tot verliezen leiden.
/>