Vraag een audit

Easyvest voorziet een gratis audit van uw portefeuille opdat u een objectieve kijk krijgt op uw huidig kapitaalplan.

Waarom moet u een audit vragen?

Wordt uw portefeuille reeds beheerd door een financieel adviseur? U betaalt misschien hogere tarieven dan verwacht, loopt meer risico dan u denkt of bereikt lage prestaties dan bij gelijkaardige beleggingen. Wilt u meer weten? Vraag een gratis audit.

Wat doen we voor u?

We sturen u graag een infografiek die verdeling van uw activa, de daaraan verbonden risico’s en totale kosten en het historisch verloop van uw portefeuille weergeeft, welke we daarna vergelijken met een Easyvest portefeuille met een gelijkaardig risiconiveau.

Wat moet u doen?

Stuur ons een overzicht van uw beleggingsportfeuille van uw bank. We sturen u vervolgens een auditverslag terug binnen 5 werkdagen tijd. Uw privacy is van groot belang voor ons. Daarom behandelen we uw persoonlijke gegevens met de grootste vertrouwelijkheid.

Waarom is dit gratis?

Via deze audit willen we een dialoog met u opstarten om uw vertrouwen te winnen en u te helpen bij het beter beheren van uw beleggingen. Hoewel heel wat mensen na de audit besluiten om bij Easyvest te investeren is deze actie volledig vrijblijvend.

Door op deze site te blijven surfen, accepteert u het gebruik van cookies om publieksstatistieken uit te voeren en om u gepersonaliseerde inhoud aan te bieden. Akkoord