Onze overtuigingen

Wij bij Easyvest beschikken over 5 simpele overtuigingen wanneer het aankomt op beleggen en persoonlijk financieel beheer.

#1: Volg de markt

Het is erg moeilijk om de markt op lange termijn te verslaan. Spendeer geen nutteloos geld en geen tijd aan de zoektocht naar het ‘juiste’ aandeel, maar koop simpelweg een deel van de globale aandelenbeurs.

User-added image

#2: Draag een risico dat u kan tolereren

Wanneer het aankomt op risico’s zijn we niet allemaal gelijk. Ga voor het evenwicht tussen risico-rendement dat het beste bij u past op basis van uw risicotolerantie, beleggingshorizon en financiële doelstellingen.

User-added image

#3: Volg een plan

Er bestaat geen ‘juist’ moment om de markt te betreden of te verlaten. Koop een portfolio die past bij uw risicoprofiel en herbalanceer het op regelmatige basis.

User-added image

#4: Houdt de kosten laag

De kosten lopen op lange termijn hoog op en leiden tot een slecht rendement. Investeer in financiële producten en diensten die een hoog rendement bieden aan lage kosten.

User-added image

#5: Investeer vroeg in het leven

Hoe vroeger u start en hoe langer u uw belegging aanhoudt, des te groter uw portfolio met der tijd wordt dankzij de samengestelde interest. Wacht niet tot u rijk bent om te beleggen.

User-added image
Door op deze site te blijven surfen, accepteert u het gebruik van cookies om publieksstatistieken uit te voeren en om u gepersonaliseerde inhoud aan te bieden. Akkoord