Onze overtuigingen

easyvest heeft vijf simpele overtuigingen over beleggen en persoonlijk financieel beheer.

#1: Volg de markt.

Het is erg moeilijk om de markt op lange termijn te verslaan. Spendeer geen nutteloos geld en geen tijd aan de zoektocht naar het ‘juiste’ aandeel, maar koop simpelweg een deel van de globale aandelenbeurs.

User-added image

#2: Draag een risico dat u bereid bent om te tolereren.

Wanneer het aankomt op risico’s zijn we niet allemaal gelijk. Ga voor het evenwicht tussen risico en rendement dat het beste bij u past op basis van uw risicotolerantie, beleggingshorizon en financiële doelstellingen.

User-added image

#3: Volg een plan

Er bestaat geen ‘juist’ moment om de markt te betreden of te verlaten. Koop een portfolio dat past bij uw risicoprofiel en herbalanceer het op regelmatige basis.

User-added image

#4: Houdt de kosten laag

De kosten lopen op lange termijn hoog op en leiden tot een slecht rendement. Investeer in financiële producten en diensten die een hoog rendement bieden tegen lage kosten.

User-added image

#5: Investeer vroeg in het leven

Hoe vroeger u start en hoe langer u uw belegging aanhoudt, des te groter uw portfolio mettertijd wordt dankzij de samengestelde interest. Wacht niet tot u rijk bent om te beleggen.

User-added image
 
Door op deze site te blijven surfen, accepteert u het gebruik van cookies om publieksstatistieken uit te voeren en om u gepersonaliseerde inhoud aan te bieden. Akkoord