chat icon

Onze overtuigingen

easyvest heeft vijf simpele overtuigingen over beleggen en persoonlijk financieel beheer.

#1: Volg de markt.

Het is erg moeilijk om de markt op lange termijn te verslaan. Spendeer geen nutteloos geld en geen tijd aan de zoektocht naar het ‘juiste aandeel’, maar koop simpelweg een deel van de globale aandelenbeurs.

User-added image

#2: Neem een risico dat u kunt verdragen.

Wanneer het aankomt op risico’s zijn we niet allemaal gelijk. Ga voor het evenwicht tussen risico en rendement dat het beste bij u past op basis van uw risicotolerantie, beleggingshorizon en financiële doelstellingen.

User-added image

#3: Volg een plan

Er bestaat geen ‘juist’ moment om de markt te betreden of te verlaten. Koop een portfolio dat past bij uw risicoprofiel en herbalanceer het op regelmatige basis.

User-added image

#4: Houdt de kosten laag

De kosten lopen op lange termijn hoog op en leiden tot een slecht rendement. Investeer in financiële producten en diensten die een hoog rendement bieden tegen lage kosten.

User-added image

#5: Investeer vroeg in het leven

Hoe vroeger u start en hoe langer u uw belegging aanhoudt, des te groter uw portfolio mettertijd wordt dankzij de samengestelde interest. Wacht niet tot u rijk bent om te beleggen.

User-added image
 
Easyvest is een merk van EASYVEST NV, ondernemingsnummer 0631.809.696, erkend en gereglementeerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als vermogensbeheerder en verzekeringsmakelaar, met maatschappelijke zetel te De Praeterestraat 2/4, 1000 Brussel, België. Copyright 2024 EASYVEST NV. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Historische prestaties, verwachte rendementen of statistische voorspellingen weerspiegelen mogelijks niet de werkelijke toekomstige prestaties. Alle financiële beleggingen houden risico’s in en kunnen tot verliezen leiden.