Ons team

Ons ervaren team bouwt aan de nieuwe generatie financiële adviseurs.

Matthieu Remy

MATTHIEU REMY
Oprichter en CEO
Matthieu overziet het algemene management van Easyvest, zijn product ontwikkeling en de tevredenheid van de klanten. Hij startte zijn carrière bij Deloitte Consulting waar hij de vroegste cloud computing infrastructuren ontwikkelde voor grote banken en andere financiële instellingen. Daarna werkte hij voor Bain & Company als expert om consumentenproducten en financiële bedrijven te adviseren over hun strategie met eCommerce, hun organisatie en hun operaties. Matthieu heeft een MBA van Harvard Business School en een Master in elektromechanica van UCL.

Corentin Scavée

CORENTIN SCAVEE
Oprichter en CFO
Corentin is een ondernemer, een fan van technologie en een doorgewinterde financieel adviseur die de investeringen van alle klanten overziet. Zijn ervaring als een hedge fund manager en adviseur van een familie office, brengt waardevolle ervaring in beleggingsbeheer en trading naar Easyvest. Na het afstuderen werkte hij als consultant bij Roland Berger in België en in Private Equity. Hij heeft een Master in Financial Markets van Louvain School of Management (LSM-UCL) en is een Charter Alternative Investment Analyst (CAIA).

Charles de Brabandere

CHARLES DE BRABANDERE
Directeur Engineering
Charles is een grote fan van web en mobiele technologie. Hij heeft 8 jaar als consultant voor Deloitte Digital gewerkt, met als specialisatie CRM transformatiemanagement en Salesforce.com voor de financiële sector. Gegeven zijn passie voor ondernemerschap, trad hij toe tot Easyvest als Director of Engineering om de cloud-platform voor bancaire diensten en de kunstmatige intelligentie laag verder te ontwikkelen. Charles is burgerlijk ingenieur met een master in toegepaste wiskunde aan de Louvain School of Engineering (EPL-UCL).

Door op deze site te blijven surfen, accepteert u het gebruik van cookies om publieksstatistieken uit te voeren en om u gepersonaliseerde inhoud aan te bieden. Akkoord