chat icon

Ons team

Matthieu Remy

Matthieu Remy

Oprichter en CEO

Matthieu overziet het algemene management van easyvest, onze productontwikkeling en de tevredenheid van de klanten. Hij startte zijn carrière bij Deloitte Consulting waar hij de vroegste cloudcomputing-infrastructuren ontwikkelde voor grote banken en andere financiële instellingen. Daarna werkte hij voor Bain & Company als expert om consumentenproducten en financiële bedrijven te adviseren over hun strategie met e-commerce, hun organisatie en hun operaties. Matthieu heeft een MBA van de Harvard Business School en een master in elektromechanica van de UCL.

Meer op Linkedin

Corentin Scavée

Corentin Scavee

Oprichter en Head of Wealth Management

Corentin is een ondernemer, een fan van technologie en een doorwinterde financieel adviseur die de investeringen van alle klanten overziet. Hij brengt veel ervaring binnen bij easyvest: hij werkte als hedgefondsmanager en adviseur van een family office, en is een krak in beleggingsbeheer en trading. Na het afstuderen werkte hij als consultant bij Roland Berger in België en in private equity. Hij heeft een master in Financial Markets van Louvain School of Management (LSM-UCL) en is een Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA).

Meer op Linkedin

Camille Van Vyve

Camille Van Vyve

Content Strategist

Camille is gepassioneerd door content en heeft de afgelopen vijftien jaar met verschillende media en bedrijven gewerkt: 10 jaar als journalist, vervolgens adjunct-hoofdredacteur van het tijdschrift Trends-Tendances, twee jaar als brand & marketing manager bij Riaktr, en sinds 2017 als marketingdirecteur van het tijdschrift Wilfried dat ze samen met drie vrienden oprichtte. Bij easyvest is ze verantwoordelijk voor het produceren van originele inhoud en het verspreiden ervan naar klanten, potentiële klanten en journalisten. Camille is een Management Engineer met een Master in Supply Chain Management van de Louvain School of Management (LSM - UCL).

Meer op Linkedin

Andres Jorge Buysse

Andres Jorge Buysse

Wealth Manager

Andrés werkte de voorbije 9 jaar als personal banker bij traditionele huizen (BNP Paribas Fortis, Beobank...) en deed ook heel wat ervaring op als business developer bij de Fintech TreeTop online. Bij easyvest is Andrés verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de activiteiten binnen Vlaanderen. Hij studeerde Economie en Financiën aan Hogent, Ehsal en Solvay Brussels School (VUB).

Meer op Linkedin

Charles de Brabandere

Charles de Brabandere

Chief Technology Officer

Charles is een grote fan van web en mobiele technologie. Hij heeft acht jaar als consultant voor Deloitte Digital gewerkt, met als specialisatie crm-transformatiemanagement en Salesforce.com voor de financiële sector. Met zijn passie voor ondernemerschap trad hij toe tot easyvest als Director of Engineering. Zijn taak? Het cloudplatform voor bancaire diensten en de kunstmatige-intelligentielaag verder ontwikkelen. Charles is burgerlijk ingenieur met een master in toegepaste wiskunde van de Louvain School of Engineering (EPL-UCL).

Meer op Linkedin

John Makowski

Géraud Missonnier

Wealth Manager

Géraud is gepassioneerd door financiën en financiële markten, die hij al meer dan 15 jaar volgt. Hij is zelf een ervaren belegger en adviseerde met name klanten van Saxo Bank en Banque Transatlantique voordat hij bij Easyvest kwam. Géraud, van Frans-Belgische nationaliteit, behaalde een Master in Internationaal Strategisch Management aan de Université de Paris 1 (Sorbonne).

Meer op Linkedin

John Makowski

Michel Ulaj

Wealth Manager

Michel heeft het grootste deel van zijn carrière doorgebracht in financieel advies, in het bijzonder bij Aion Bank en KBC Brussels. Sinds juni 2023 zorgt hij voor onze nederlandstalige klanten. Michel behaalde een bachelordiploma Business Management aan de UC Leuven-Limburg (specialisatie Financiën en Verzekeringen), een door de FSMA erkende opleiding. Hij behaalde ook tal van certificaten van de Febelfin Academy.

Meer op Linkedin

Vincent Veerman

Vincent Veerman

Actuaris

Vincent is een actuaris met een passie voor code en technologie. Hij werkte 7 jaar binnen de AXA-groep in België en Azië op de afdelingen risicobeheer, financiën en modellering. Binnen easyvest streeft hij ernaar om zijn kennis in te zetten om de groei en ontwikkeling van innovatieve pensioenproducten te ondersteunen. Hij is Management Engineer, afgestudeerd aan de Solvay Brussels School en afgestudeerd in actuariële wetenschappen aan de ULB.

Meer op Linkedin

Quentin Petit

Quentin Petit

Head of Legal

Quentin is verantwoordelijk voor de juridische en regelgevende zaken van het bedrijf. Hij is gepassioneerd door ondernemerschap en werkte eerder al 7 jaar als advocaat in het bank- en financieel recht bij een toonaangevend advocatenkantoor. Tijdens deze periode richtte hi j ook Handyfriend op, een persoonlijke hulpdienst voor mensen in een afhankelijkheidssituatie. Hij heeft een Master in de Rechten (UCL) en een Master in Europees Recht (ULB).

Meer op Linkedin

Antoine Bouvy

Antoine Bouvy

Head of Marketing & Communications

Antoine werkte meer dan 10 jaar bij grote reclamegroepen (BBDO, J.Walter Thompson) voordat hij bij easyvest kwam. Gepassioneerd door digitaal, hij heeft zijn talent al ten dienste gesteld van grote namen in de financiële wereld (BNPPF, Nagelmackers, Medirect) en daagt hij zichzelf uit om easyvest bekend te maken bij zoveel mogelijk Belgen. Antoine heeft een Master in Communicatie (UCL).

Meer op Linkedin

Pierre Vanobbergen

Pierre Vanobbergen

Full Stack Developer

Pierre is een fervent ontwikkelaar van nieuwe technologieën en IT-uitdagingen. Tijdens zijn studies aan Supinfo hij heeft zijn vaardigheden aangescherpt door zowel voor verschillende startups als voor de Université Libre de Bruxelles te werken. Bij easyvest is Pierre verantwoordelijk voor de ontwikkeling van interne tools en de integratie met bank- en verzekeringssystemen.

Meer op Linkedin

Jim Stockman

Jim Stockman

Full Stack Developer

Jim is een jonge ontwikkelaar die al sinds zijn tienerjaren met computers bezig is en vertrouwd is met vele aspecten van de industrie. Tijdens zijn studies bij Supinfo werkte hij als systeembeheerder en DevOps engineer voor Little Guest. Bij easyvest staat hij in voor de ontwikkeling van clienttoepassingen.

Meer op Linkedin

Raad van Bestuur

Philippe Wautelet

Bestuurder (Voorzitter)

Xavier Pansaers

Bestuurder (Vice-Voorzitter)

Bernard Raevens

Bestuurder

Jacques-Martin Philippson

Bestuurder

Matthieu Remy

Oprichter en CEO

Corentin Scavée

Oprichter en Chief Commercial Officer

Sophie de Jaer

Waarnemer in de raad van bestuur

Alfred Bouckaert

Waarnemer in de raad van bestuur

Fabrice Wuyts

Waarnemer in de raad van bestuur

Strategisch Comité

Martin Huber

Adviseur

Jean-Louis Van Houwe

Adviseur

Eric Glachant

Adviseur

Marc Van Doornick

Adviseur

Luc Geuten

Adviseur

Easyvest is een merk van EASYVEST NV, erkend en gereglementeerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten als vennootschap voor portefeuillebeheer en als verzekeringsmakelaar, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Gachardstraat 59 en ondernemingsnummer 0631.809.696. Copyright 2023 EASYVEST NV. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Historische prestaties, verwachte rendementen of statistische voorspellingen weerspiegelen mogelijks niet de werkelijke toekomstige prestaties. Alle financiële beleggingen houden risico's in en kunnen tot verliezen leiden.