Organiseer een Easylunch

Onze Easylunch biedt een unieke manier om uw financiële kennis te verrijken tijdens een aangename lunch die georganiseerd wordt door Easyvest.

Wat is een Easylunch?

Onze Easylunch is een educatieve groepssessie die ervoor zorgt dat u meer rationele en efficiëntere beslissingen kunt maken wanneer het op beleggen aankomt. Wij komen naar uw werkplaats of thuis en zorgen voor een heerlijke maaltijd voor alle deelnemers.

Waarom zouden we een Easylunch organiseren?

Beleggen wordt niet aangeleerd op school, maar vroeger of later worden we er allemaal mee geconfronteerd. Het gebrek aan kennis zorgt ervoor dat we louter afgaan op onze instincten en suboptimale of zélfs schadelijke beslissingen maken. Dankzij onze Easylunch bent u beter geïnformeerd en in staat om investeringen te doen die een hoger rendement bieden op lange termijn.

Op wie is deze Easylunch gericht?

Op iedereen. Of u reeds belegt of het nog nooit hebt geprobeerd, of u net bent afgestudeerd of net op pensioen gaat, of u nu een werkende vrouw of huisman bent, of zélfs een financieel expert: onze Easylunch zal u ongetwijfeld enkele nuttige zaken bijbrengen die uw financiële beslissingen zullen verbeteren.

Wat leren we tijdens de Easylunch?

U zal verschillende fundamentele financiële principes (her)ontdekken die op iedereen van toepassing zijn. Deze regels helpen u snel uw beleggingsbeslissingen te stroomlijnen, een geschikte spaarstrategie op te stellen en uw levensprojecten voor te bereiden.

Hoe kunnen we een Easylunch organiseren?

Vul het onderstaande formulier in en wij doen de rest. We komen naar uw werkplaats of thuis, brengen een lunch mee en bereiden alles voor. Werkt u op kantoor en wilt u dit graag organiseren met collega’s? Spreek met uw HR-verantwoordelijke over dit initiatief en vraag deze ons rechtstreeks te contacteren. Niet beschikbaar om te lunchen? Geen probleem, we kunnen ons aanpassen aan uw agenda.

Door op deze site te blijven surfen, accepteert u het gebruik van cookies om publieksstatistieken uit te voeren en om u gepersonaliseerde inhoud aan te bieden. Akkoord