chat icon

Organiseer een easylunch

Uw financiële kennis verrijken tijdens een aangename lunch? Combineer beide, met de unieke easylunch van easyvest.

Reserveer uw easylunch

Wat is een easylunch?

Onze easylunch is een educatieve groepssessie die ervoor zorgt dat u rationeler en efficiënter kan beleggen. Wij komen naar uw werkplaats of thuis en zorgen voor een heerlijke maaltijd voor alle deelnemers.

Waarom zouden we een easylunch organiseren?

Beleggen leren we niet op school, maar vroeg of laat worden we er allemaal mee geconfronteerd. Het gebrek aan kennis zorgt ervoor dat we louter afgaan op onze instincten en niet de beste of zelfs schadelijke beslissingen nemen. Dankzij onze easylunch bent u beter geïnformeerd en in staat om investeringen te doen die een hoger rendement bieden op lange termijn.

Op wie is deze easylunch gericht?

Op iedereen. Of u al belegt of het nog nooit hebt geprobeerd, of u net bent afgestudeerd of met pensioen gaat, of u een werkende vrouw of huisman bent, of zélfs een financieel expert: onze easylunch zal u ongetwijfeld enkele nuttige zaken bijbrengen die uw financiële beslissingen zullen verbeteren.

Wat leren we tijdens de easylunch?

U (her)ontdekt verschillende fundamentele financiële principes die op iedereen van toepassing zijn. Die regels helpen u snel uw beleggingsbeslissingen te stroomlijnen, een geschikte spaarstrategie op te stellen en uw levensprojecten voor te bereiden.

Hoe kunnen we een easylunch organiseren?

Vul het onderstaande formulier in en wij doen de rest. We komen naar uw werkplaats of thuis, brengen een lunch mee en bereiden alles voor. Werkt u op kantoor en wil u graag een lunch organiseren met collega’s? Spreek met uw hr-verantwoordelijke en vraag om ons rechtstreeks te contacteren. Niet beschikbaar om te lunchen? Geen probleem, we passen ons aan aan uw agenda.

Reserveer uw easylunch
Easyvest is een merk van EASYVEST NV, ondernemingsnummer 0631.809.696, erkend en gereglementeerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als vermogensbeheerder en verzekeringsmakelaar, met maatschappelijke zetel te De Praeterestraat 2/4, 1000 Brussel, België. Copyright 2024 EASYVEST NV. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Historische prestaties, verwachte rendementen of statistische voorspellingen weerspiegelen mogelijks niet de werkelijke toekomstige prestaties. Alle financiële beleggingen houden risico’s in en kunnen tot verliezen leiden.