chat icon
Camille Van Vyve

Camille Van Vyve

28 Feb 2023
Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter

Easyvest is volgens Testaankoop opnieuw “Beste van de Test” voor robo-adviseurs

Het tijdschrift gewijd aan consumentenbescherming kende dit label al toe aan easyvest in 2021. Net als onze investeringen worden onze prestaties op lange termijn bevestigd: easyvest is opnieuw "Beste van de Test" Testaankoop voor robo-adviseurs in 2023!

Easyvest is volgens Testaankoop opnieuw “Beste van de Test” voor robo-adviseurs

Testaankoop invest (voorheen Test Aankoop Invest) heeft opnieuw een analyse gemaakt van 6 robo-adviseurs in de financiële sector.

Alleen abonnees van Testaankop kunnen de volledige analyse raadplegen, waarvan hier de belangrijkste conclusies zijn.

Alle spelers werden onderzocht op basis van het minimaal te beleggen bedrag, de diversiteit van de aangeboden portefeuilles, de vergoedingen en het aanbod van beschikbare trackers. Er werd ook rekening gehouden met prestaties uit het verleden en met toegevoegde diensten – met name digitale tools en de kwaliteit van menselijk advies.

En wederom springt easyvest eruit! Naast onze prestaties werden ook de eenvoud van ons aanbod en de kwaliteit van het advies dat wij onze klanten geven als onderscheidende elementen naar voren geschoven. Meer dan een "robo-advisor" is easyvest een echte vermogensbeheerder, die een aantal processen automatiseert om meer tijd aan zijn klanten te kunnen besteden.

Bovendien prijzen de analisten van Testaankoop Invest onze solide ervaring van 7 jaar in België. Met bijna 100 miljoen euro vermogen en 1.500 klanten wekt easyvest duidelijk vertrouwen.

Dank aan al onze klanten die ons reeds hun vertrouwen hebben geschonken. En aan degenen die nog twijfelden: aarzel niet om een simulatie te maken op onze website of rechtstreeks contact op te nemen met onze adviseurs voor meer uitleg over ons aanbod.

Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter
Easyvest is een merk van EASYVEST NV, erkend en gereglementeerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten als vennootschap voor portefeuillebeheer en als verzekeringsmakelaar, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Gachardstraat 59 en ondernemingsnummer 0631.809.696. Copyright 2023 EASYVEST NV. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Historische prestaties, verwachte rendementen of statistische voorspellingen weerspiegelen mogelijks niet de werkelijke toekomstige prestaties. Alle financiële beleggingen houden risico's in en kunnen tot verliezen leiden.