chat icon
Camille Van Vyve

Camille Van Vyve

27 Dec 2022
Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter

Wat is easyvest? Dit is wat onze klanten erover zeggen

Wilt u graag meer weten over easyvest? Bekijk deze video waar we het woord geven aan onze klanten en aan Andrés, Customer Success Manager bij easyvest.

Wat is easyvest? Dit is wat onze klanten erover zeggen

Daan is klant bij easyvest sinds 2016. Hij apprecieert vooral onze beleggingsstrategie en de beschikbaarheid van onze adviseurs:

"Easyvest was voor mij meteen een schot in de roos. Passief beleggen en zo gediversifieerd mogelijk, en eigenlijk no fuss."

"Er is contact wanneer het nodig is en ik krijg heel vlot antwoord op al mijn vragen."

Elise was meteen te vinden voor het gebruiksgemak van onze tools:

"Het is een heel toegankelijk platform met lage beheerskosten. Je kan gemakkelijk en snel beginnen beleggen, met ook tegelijkertijd mooie rendementen."

Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter
Easyvest is een merk van EASYVEST NV, ondernemingsnummer 0631.809.696, erkend en gereglementeerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als vermogensbeheerder en verzekeringsmakelaar, met maatschappelijke zetel te De Praeterestraat 2/4, 1000 Brussel, België. Copyright 2024 EASYVEST NV. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Historische prestaties, verwachte rendementen of statistische voorspellingen weerspiegelen mogelijks niet de werkelijke toekomstige prestaties. Alle financiële beleggingen houden risico's in en kunnen tot verliezen leiden.