chat icon
pension_app_image_3_fr

Ontvang een
Gratis audit

Heeft uw beheerder bij uw private bank niet het gewenste rendement behaald? Dan is het hoog tijd om een audit van uw beleggingsportefeuille aan te vragen.

Easyvest biedt u gratis een gedetailleerde vergelijkende analyse van uw portefeuille aan. Deze geeft een kritische en objectieve kijk op uw huidige vermogensbeheer.

Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur uw audit.

Logo Test Achat

Voeg een verslag van uw portefeuille toe

Vraag uw audit aan

Hoe werkt het ?

1
pension_app_image_1_nl

Bezorg ons een overzicht

Bezorg ons een overzicht van uw beleggingsportefeuille bij uw bank. Uw privacy is van groot belang voor ons. Daarom wordt al uw persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk behandeld.

2
pension_app_image_2_nl

U ontvangt uw audit

Uw audit wordt u toegestuurd onder de vorm van een infographic die de verdeling van uw activa weergeeft en de daaraan verbonden risico’s en totale kosten, alsook het historische verloop van uw portefeuille. Die gegevens vergelijken we met een Easyvest-portefeuille van soortgelijk risiconiveau.

3
pension_app_image_3_en

Nabespreking van uw audit

We bespreken deze audit samen met u om u te helpen uw beleggingen beter te beheren. Hoewel veel mensen na de audit beslissen om bij Easyvest te investeren, is de audit volledig vrijblijvend.

Sluit u aan bij 2.771 tevreden klanten

Wij beheren al €172 miljoen voor hen.

Testimonial client Alexia Easyvest

Ik heb een beleggingsplan waarin ik regelmatig spaar om over 5 jaar een huis te kopen.

Alexia Z., 28 jo

Testimonial client David Easyvest

Als bedrijfsleider bereid ik mijn pensioen op een fiscaal gunstige manier voor met een IPT en een effectenrekening.

David M., 37 jo

Testimonial client Elisabeth & Pierre Easyvest

Wij hebben een gezamenlijke rekening die tot doel heeft een automatische uitkering te genereren met behoud van ons kapitaal.

Elisabeth & Pierre B., 66 jo

Testimonial client Michel Easyvest

Ik heb een gemeenschappelijke familierekening voor de geleidelijke overdracht van mijn vermogen aan mijn kinderen.

Michel R., 68 jo

Easyvest is een merk van EASYVEST NV, ondernemingsnummer 0631.809.696, erkend en gereglementeerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als vermogensbeheerder en verzekeringsmakelaar, met maatschappelijke zetel te De Praeterestraat 2/4, 1000 Brussel, België. Copyright 2024 EASYVEST NV. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Historische prestaties, verwachte rendementen of statistische voorspellingen weerspiegelen mogelijks niet de werkelijke toekomstige prestaties. Alle financiële beleggingen houden risico's in en kunnen tot verliezen leiden.