chat icon
Camille Van Vyve

Camille Van Vyve

14 Feb 2024
Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter

Maak kennis met Michel van Easyvest

Michel Ulaj, 30 jaar oud. Woonplaats: Vilvoorde. Functie: Wealth Manager.

Michel Ulaj, wealth manager bij Easyvest.

Je was niet op zoek naar een nieuwe job voordat je bij Easyvest kwam werken. En toch...

Verandering stond inderdaad helemaal niet op de agenda! Daarvoor was ik beleggingsadviseur bij KBC en was ik zeer tevreden met mijn job. Maar ik ben een dynamisch en nieuwsgierig persoon, dus toen Corentin contact met me opnam via LinkedIn, wilde ik meer weten... En uiteindelijk waagde ik de sprong.

Waarvoor ?

Indexbeheer komt 100% overeen met mijn waarden: het is een efficiƫnte, rationele en goedkope strategie. Ik ben ervan overtuigd dat dit is wat 99% van de bevolking nodig heeft op het gebied van investeringen. Het aanbod van Easyvest is simpel, to-the-point, en als werkgever had Easyvest "dat tikkeltje meer" dat mij uiteindelijk overtuigde.

Van een traditionele bank naar een scale-up met een sterke digitale dimensie gaan, schrikt dat je niet af?

Absoluut niet. Voor KBC werkte ik 6 maanden in een startup in New York en daarna kwam ik bij Aion bank waar alles moest gebeuren tijdens de lancering in Belgiƫ in 2020. Het was een fascinerende omgeving, met een zeer platte structuur waardoor ik me de kans om in nauw contact te komen met het topmanagement van de bank. Verder ben ik 100% bekend met de producten van Easyvest. Het enige wat je moet leren zijn systemen en processen!

Wat voor soort belegger ben je persoonlijk?

Ik beleg 60% in ETF's en 40% in individuele aandelen, maar ik ben van plan dit geleidelijk te verhogen tot 80%/20%. Ik ben ook een fan van onroerend goed; ik heb een aantal van dit soort investeringen gedaan in de regio Brussel.

Andere hobby's?

Sport, met name wielrennen, hardlopen en thaiboksen, wat ik al meer dan 10 jaar behoorlijk intensief beoefen. Wat levert het mij op? Discipline, nederigheid en zelfvertrouwen.

Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter
Easyvest is een merk van EASYVEST NV, ondernemingsnummer 0631.809.696, erkend en gereglementeerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als vermogensbeheerder en verzekeringsmakelaar, met maatschappelijke zetel te De Praeterestraat 2/4, 1000 Brussel, België. Copyright 2024 EASYVEST NV. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Historische prestaties, verwachte rendementen of statistische voorspellingen weerspiegelen mogelijks niet de werkelijke toekomstige prestaties. Alle financiële beleggingen houden risico's in en kunnen tot verliezen leiden.