Hoe het werkt

U kan beginnen beleggen met Easyvest in enkele eenvoudige stappen.

1. Creëer uw account

Het openen van een account is slechts enkele kliks van u verwijderd, op eender welke plaats op onze website. Klik simpelweg op de knop ‘Nu investeren’ om een account te openen.

2. Het bepalen van uw beleggersprofiel

We moeten het risico identificeren dat het beste bij u past voordat we beginnen aan het bouwen van uw gepersonaliseerde portfolio. Daarom zal u een korte evaluerende vragenlijst moeten invullen zodat we uw investeringsprofiel kunnen vaststellen.

3. Kies uw gepersonaliseerd portfolio

Een geschikt investeringsportfolio zal u aangeraden worden op basis van uw profiel. Uw Easyvalet zal u opbellen om deze aanbeveling te valideren en mogelijke wijzigingen door te voeren.

4. Teken uw documenten

Om te voldoen aan de Belgische financiële wetgeving moet u enkele contracten tekenen om uw account te valideren. Uw Easyvalet zal u helpen tijdens het doorlezen en begrijpen van deze documenten.

5. Draag uw geld over

Eenmaal u hebt besloten hoeveel u initieel wil investeren, zal u gevraagd worden om het totale bedrag over te schrijven naar uw persoonlijk beleggingsaccount via een reguliere bankoverschrijving.

6. Investeer uw geld

Eenmaal uw account de nodige fondsen heeft ontvangen en uw portfolio gedefinieerd is zal Easyvest u vragen om uw transacties te bevestigen en uw portefeuille voor u opbouwen.

7. Houdt toezicht op uw portfolio

U heeft toegang tot uw beleggingsportefeuille op eender welke plek, op eender welk moment via onze beveiligde website. U ontvangt een maandelijkse e-mail met de status van uw portfolio. Uw Easyvalet is steeds bereid om al uw vragen te beantwoorden.

8. Herbalanceer uw portefeuille

Met der tijd kan uw portfolio afwijken van de initiële doelstellingen. Easyvest houdt continu toezicht op wijzigingen en brengt u op de hoogte wanneer dit nodig is, door mogelijke herbalanceringstransacties voor te stellen die u kan valideren.

9. Voeg geld aan uw portfolio toe

Met der tijd wil u misschien geld toevoegen aan uw portfolio. Telkens u dit doet zal Easyvest uw portfolio herbalanceren zodat deze overeenkomt met uw beleggingsdoelstellingen.

Door op deze site te blijven surfen, accepteert u het gebruik van cookies om publieksstatistieken uit te voeren en om u gepersonaliseerde inhoud aan te bieden. Akkoord