chat icon

Bouw uw pensioen op als zelfstandige met een VAPZ

Trek 100% af van de bedragen die u als zelfstandige betaalt

Geniet van een gegarandeerd jaarlijks rendement van 0.85%

Open uw plan online en volg het via onze app

Start mijn simulatie

Hoe werkt het?

1

Simuleer uw investering

Hoe ziet uw financiële situatie eruit en wat zijn uw investeringsobjectieven ? Uw kapitaal doen groeien ? Voorbereiden op het pensioen? Een lijfrente genereren? U kunt al deze scenario's gratis simuleren op ons platform.

2

Optimaliseer uw plan met de hulp van onze adviseurs

Onze algoritmen bevelen een gepersonaliseerd investeringsplan aan dat u samen met uw privé-portefeuillebeheerder kunt verfijnen tijdens een eenvoudig telefoongesprek of videocall of een bezoek aan onze kantoren.

3

Volg de evolutie van uw plan op elk moment

Eenmaal belegd, brengen wij u op de hoogte van onze beheersbeslissingen. U volgt de evolutie van uw portefeuille op onze app. Als u iets wilt veranderen staan wij tot uw beschikking.

Geloof ons niet op ons woord

Vertrouw onze klanten.

Ik heb een beleggingsplan waarin ik regelmatig spaar om over 5 jaar een huis te kopen.

Alexia Z., 28jo

Als bedrijfsleider bereid ik mijn pensioen op een fiscaal gunstige manier voor met een IPT en een effectenrekening.

David M., 37jo

Wij hebben een gezamenlijke rekening die tot doel heeft een automatische uitkering te genereren met behoud van ons kapitaal.

Elisabeth & Pierre B., 66jo

Ik heb een gemeenschappelijke familierekening voor de geleidelijke overdracht van mijn vermogen aan mijn kinderen.

Michel R., 69jo

Easyvest is een merk van EASYVEST NV, erkend en gereglementeerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten als vennootschap voor portefeuillebeheer en als verzekeringsmakelaar, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Gachardstraat 59 en ondernemingsnummer 0631.809.696. Copyright 2023 EASYVEST NV. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Historische prestaties, verwachte rendementen of statistische voorspellingen weerspiegelen mogelijks niet de werkelijke toekomstige prestaties. Alle financiële beleggingen houden risico's in en kunnen tot verliezen leiden.