Self-employed Worker?
Build a guaranteed returns pension plan.

Met een vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen - VAPZ - kunt u extra kapitaal voor uw pensioen opbouwen en genieten van een aanzienlijke belastingaftrek.

Simulate your FSP

Hoe werkt Easyvest?

01

We luisteren naar uw pensioensdoel.

Hoe ziet u uw droom pensioen? Wanneer wilt u met pensioen gaan? Hoeveel hebt u nodig om uw levenstandaard te behouden ? Hoeveel kunt u al sparen?

02

Wij bouwen uw pensioenplan.

Onze algoritmen bevelen u een gepersonaliseerd pensioenplan aan dat kan worden aangepast met uw privéadviseur.

03

Wij begeleiden u tot uw pensioen.

Nadat u belegd heeft, waarschuwen we u over aanbevolen aanpassingen en u kunt de evolutie van uw portefeuille op ons platform volgen.

NA

FAQ

Simulate your FSP

Waarom kiezen voor Easyvest?

  • U investeert als een Nobelprijswinnaar

    Onze passieve beleggingsaanpak, ontwikkeld op Harvard, is gebaseerd op Nobelprijs winnende theorieën en genereert 2% per jaar meer dan traditionele actieve beheerders.

  • U vermindert uw belastingen

    Om uw rendement te maximaliseren, structureren onze algoritmen uw vermogen in een optimale combinatie van fiscale rekeningen die zijn aangepast aan uw situatie (bijvoorbeeld investeringsrekening, IPA)

  • U geniet van een privé adviseur

    U profiteert van de kracht van technologie en de vriendelijkheid van een financieel adviseur. U beheert uw account online en uw Easyvalet helpt u op aanvraag.

team-easyvest

Over Easyvest.

Easyvest ontving de Rise Award van het meest innovatieve bedrijf, samen met 500.000 €, van de Brusselse regering om de ontwikkeling van zijn financiële artificïele intelligentie voort te zetten.

Easyvest, de Belgische Fintech die de eerste geautomatiseerde vermogensbeheerswebsite lanceerde.

Nu kan Easyvest u ook helpen bij het plannen en beleggen van uw pensioen.

Easyvest ontwikkelde een digitale tool die u helpt uw financiële toekomst en uw pensioen beter te begrijpen.


Door op deze site te blijven surfen, accepteert u het gebruik van cookies om publieksstatistieken uit te voeren en om u gepersonaliseerde inhoud aan te bieden. Akkoord