chat icon
Camille Van Vyve

Camille Van Vyve

28 Jul 2021
Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter

Maak kennis met Jim van easyvest

Jim Stockman, 23 jaar oud. Locatie: Braine-l’Alleud. Functie: Full Stack Developer.

Maak kennis met Jim van easyvest

Je hebt zojuist twee stages gedaan, één bij een touroperator en de tweede bij easyvest. Niet echt dezelfde sector...

Klopt! Noch dezelfde sector, noch dezelfde rol trouwens. Maar uiteindelijk was het een geweldige overgang: in mijn vorige stage werkte ik met React en bij easyvest met React Native, het equivalent voor de ontwikkeling van mobiele applicaties. Dit betekent dat ik in slechts zes maanden een stevige ervaring heb opgedaan in een geavanceerde technologie die ik helemaal niet kende.

Wat doe je precies bij easyvest?

Ik draag bij aan de ontwikkeling van de pensioenapp die binnenkort uitkomt. Een lastig onderdeel is het ophalen van openbare data om deze in de applicatie te integreren. Het mechanisme is uiteraard volledig legaal, maar is niet zonder beperkingen en de voornaamste uitdaging is het optimaliseren van de prestaties van deze processen in de werking van onze app.

Wat vind je leuk aan easyvest?

De nieuwsgierigheid van mensen naar het werk van andere afdelingen en het algemene niveau van het team. Het is ook heel fijn om een CEO te hebben die IT kent, waardeert en vooral zijn handen vuil maakt. Het is heel anders dan wat ik in het verleden heb meegemaakt.

Je pensioen, denk je er al over na?

Bovenal geloof ik dat ik nog niet genoeg belangstelling voor het onderwerp heb. Dus ik kan niet zeggen of ik eraan moet werken of niet. Ik ben een gelukkige onwetende, maar mijn functie bij easyvest zal mettertijd ongetwijfeld mijn ogen openen.

Hoe zie jij je toekomst?

Professioneel weet ik dat ik een freelancecarrière zal hebben. Ik ben al bestuurder van een adviesbureau waarvoor ik ook van plan ben mijn diensten aan te bieden. Eigenlijk ben ik in alles geïnteresseerd en het is dan ook meer de omgeving waarin ik me bevind die mijn reis begeleidt: als ik ooit netwerktechnicus moet worden, geen probleem! Ik heb ook een voorliefde voor handenarbeid en vechtsporten, in het echte of virtuele leven. Als de omstandigheden het me toelaten, trek ik mijn bokshandschoenen weer aan ;-)

Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter

Note: Dit artikel werd geschreven toen Easyvest door de FSMA werd erkend en gereglementeerd als agent voor bank- en beleggingsdiensten.

Easyvest is een merk van EASYVEST NV, ondernemingsnummer 0631.809.696, erkend en gereglementeerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als vermogensbeheerder en verzekeringsmakelaar, met maatschappelijke zetel te De Praeterestraat 2/4, 1000 Brussel, België. Copyright 2024 EASYVEST NV. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Historische prestaties, verwachte rendementen of statistische voorspellingen weerspiegelen mogelijks niet de werkelijke toekomstige prestaties. Alle financiële beleggingen houden risico's in en kunnen tot verliezen leiden.