chat icon
Matthieu Remy

Matthieu Remy

14 Sep 2022
Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter

Easyvest wil pensioen van de Belgen vereenvoudigen

Brussel, 15 september 2022. Het lag al meer dan een jaar op de loer. De ambitie van easyvest, een Brusselse fintech gespecialiseerd in passief beleggen, wordt nu werkelijkheid: zijn pensioenplanner, die al meer dan 1000 keer gedownload werd, moedigt de Belgen aan om nu in actie te komen om hun pensioen te verbeteren.

Easyvest wil pensioen van de Belgen vereenvoudigen

Waarom ?

Omdat het Belgische pensioensysteem complex is. Wie weet nu precies hoeveel hij krijgt en wanneer?

Het pensioen is niet alleen ingewikkeld, maar ook vaak afstandelijk, saai en schrikt ook veel mensen af. We denken er liever niet aan!

Maar uitstel brengt toekomstige gepensioneerden in gevaar, want voor velen zal de som van wettelijke en aanvullend pensioen niet genoeg zijn. Met zijn pensioenplanner biedt easyvest Belgen een eenvoudige tool waarmee ze nu kunnen handelen om hun pensioen met een gerust hart te plannen.

Hoe ?

Met de easyvest-app kunt u al uw pensioengegevens op één plek verzamelen (wettelijk pensioen, aanvullend pensioen, pensioensparen), een pensioendoelstelling bepalen die overeenkomt met uw behoeften en direct actie ondernemen door een spaarplan te openen om dit doel te bereiken.

Voor wie ?

Voor alle Belgen. De app is gratis en de planner laat een onbeperkt aantal simulaties toe. Daarnaast houdt het voorgestelde spaarplan rekening met ieders situatie. Dit is wat een nieuwe gebruiker te zeggen heeft:

“De easyvest-app is van openbaar nut. Iedereen zou de oefening meteen moeten doen. Omdat intuïtief niemand weet hoe hij moet anticiperen op samengestelde rente en inflatie, is het essentieel om zo'n rekenmachine te hebben.”

Doe de test!

Download gratis de easyvest app en doe nu een volledige check-up van uw pensioen.

Meer info en interviews

Matthieu Remy, mede-oprichter en CEO
matthieu.remy@easyvest.be
+32 499 94 13 70
www.easyvest.be/nl/pensioen-app

Over easvyest

Easyvest SRL is een vermogensbeheerder met een sterke digitale neiging die de Belgen helpt om op een eenvoudige manier succesvolle beleggingsportefeuilles en pensioenplannen op te bouwen. Easyvest werd in 2016 opgericht door Matthieu Remy (burgerlijk ingenieur UCL, 2006, Harvard Business School MBA, 2012) en Corentin Scavée (Louvain School of Management, 2006) en bedient 1.500 klanten voor wie het 90 miljoen euro aan beleggingen beheert. In 2021 haalde het bedrijf een serie A van €3M op bij Belgische financiële ondernemers zoals Luc Geuten (Mitiska), Alfred Bouckaert, Jacques-Martin Philippson en finance&invest.brussels.

Delen op Linkedin Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Twitter
Easyvest is een merk van EASYVEST NV, ondernemingsnummer 0631.809.696, erkend en gereglementeerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) als vermogensbeheerder en verzekeringsmakelaar, met maatschappelijke zetel te De Praeterestraat 2/4, 1000 Brussel, België. Copyright 2024 EASYVEST NV. Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Historische prestaties, verwachte rendementen of statistische voorspellingen weerspiegelen mogelijks niet de werkelijke toekomstige prestaties. Alle financiële beleggingen houden risico's in en kunnen tot verliezen leiden.